Drejtori Nuredini prit në takim Shefin e J3 Air të KFOR-it Nënkolonel Di Peco

Data: 28 Shkurt 2020
Article Image

Sot, më 28.02.2020 Drejtori i ASHNA-së Bahri Nuredini priti në një takim Nënkolonelin Di Peco – Shef i J3Air KFOR, Nënkolonelin Cosentino – J6 KFOR në largim dhe Kapitenin Mosca – J6 KFOR në ardhje.
Në këtë takim Drejtori Nuredini falenderoi shefin e J3Air dhe posaçërisht shefin në largim të J6 KFOR për ndihmën e dhënë në lidhje me mbarëvajtjen e projekteve dhe operimeve ajrore që i menaxhon ASHNA. Me këtë rast, Drejtori Nuredini i dhuroi shefit të J6 KFOR në largim një mirënjohje për kontributin e dhënë. Drejtori Nuredini i uroi mirëseardhje dhe punë të mbarë J6 KFOR të ri