Ministrat Liburn Aliu dhe Armend Mehaj vizituan ASHNA-në

Data: 3 Mars 2022
Article Image

Drejtori i Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror, z. Samir Bllacaku, gjatë ditë së sotme prit në një vizitë në ASHNA, Ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor dhe Infrastrukturës, z. Liburn Aliu si dhe Ministrin e Mbrojtjes z. Armend Mehaj.

Gjatë këtij takimi u diskutua për të arriturat dhe qëllimet afatgjate të ASHNA-së, si funksionalizimi i plotë i sistemit aktual të Menaxhimit të Trafikut Ajror, ngritjen e kapaciteteve njerëzore, si dhe përgjithësisht për intensifikimin e bashkëpunimit të ndërsjellë.

Article Image Article Image