Normalizimi i hapësirës së ulët ajrore të Republikës së Kosovës

Data: 25 Janar 2020
Article Image

Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror ka konfirmuar se është duke punuar intensivisht në procesin e normalizimit të hapësirës së ulët ajrore të Republikës së Kosovës dhe është e gatshme, po ashtu ka obligim që të ofroj shërbime për të gjitha fluturimet të cilat kanë aprovimin paraprak nga organet kompetente.

ky konstatim është dhënë në emisionin “Subvencion” të Radiotelevizionit Publik të Kosovës – RTK, ku e ftuar ishte edhe Koordinatorja për Marrëdhënie me Jasht në Agjencinë e Shërbimeve të Navigacionit Ajror, Merita Makolli.

Për më shumë ndiqeni emisionin në videon më postë.