Operimet në Shkurt shënojnë rritje rreth 7.5%

Data: 3 Mars 2020
Article Image

Gjatë muajit Shkurt 2020, në Agjencinë e Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA) janë realizuar gjithsejtë 1167 Operime Komerciale. Krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, ku në bazë të statistikave të numrit të operimeve për këtë periudhë e në të cilën janë realizuar gjithsejtë 1086 operime në Janar të 2019-tës, vërehet një rritje e numrit të operimeve me rreth 7.46% apo 81 operime më shumë.
Ndërkaq Operime Ushtrake kanë qenë 68 kurse Operime VFR kanë qenë 176, e që në total operime kanë qenë 1411, duke përfshirë këtu Operimet Komerciale, Ushtarake dhe VFR.