Rekord i operimeve në ASHNA, 130 operime të planifikuara për sot

Data: 23 Korrik 2021
Article Image

Sot me datë 23.07.2021 Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror ASHNA, ka kënaqësinë të njoftojë publikun e gjerë që janë të planifikuara gjithsejt 130 operime të fluturakeve në ASHNA, operime këto të cilat realizohen nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. Përveç 8 operimeve, gjithë të tjerat janë operime komerciale.

Në këtë sezon pushimesh verore, i urojmë bashkatdhetarëve dhe gjithë pasagjerëve tjerë, pushime verore të këndshme dhe i ftojmë t’i qëndrojnë besnikë aeroportit të vetëm ndërkombëtar në Kosovë.

ASHNA me personelin e saj të specializuar, të prirë nga UD Drejtori i ASHNA-së z. Valmir Hylenaj, mbetet e përkushtuar që të ofrojë shërbime të sigurta dhe pa vonesa për gjithë pasagjerët që shfrytëzojnë ANP “Adem Jashari”.